Outfit of the day

Vandaag deel ik mijn outfit of the day met jullie!

 

2015-07-06 16.50.43

Ik draag hier een super comfortabele zwarte Harembroek met daarop een felgroene top. Deze komen beide van de C&A XL collectie.

De Harembroek: Een soepel vallende broek met een heerlijk stofje die aanvoelt als een tweede huid. De broek valt heel mooi los om mijn benen heen en heeft een stoere uitstraling. De broek is te verkrijgen tot en met maat 54/56 en valt erg ruim.

Klein nadeel; deze broek slijt erg snel omdat de stof zo dun is, en mijn benen tegen elkaar aan schuren. Ik vind hem daarom voor prijs-kwaliteit erg duur, maar hij staat super leuk en zit heerlijk! Ik kocht deze broek bij de C&A XL afdeling in Den Haag voor de prijs van 19,90. 

 

Harembroek

(Online kon ik geen goede afbeelding van de harembroek vinden, hij is echter identiek aan die op het plaatje, minus de strik!)

141595_1De groene top: Dit was een koopje! Deze top was afgeprijsd voor maar 7 euro tijdens de vlaggetjes weken en zit mij als gegoten. De stof is erg elastisch zonder dat het omhoog gaat kruipen. Het topje heeft een A lijn vorm en is daarom voor mij persoonlijk erg fijn, omdat hij daardoor van boven wat meer aansluit. Ik heb deze top ook in het mint blauw gekocht. Erg leuk om de felle kleuren te combineren met bovenstaande harembroek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>