Uitdagingen

Als Lipoedeemdame sta ik iedere dag voor uitdagingen en neem ik hordes die voor de ‘gewone’ mens zo normaal lijken. 

©Lipoedeemdame

©Lipoedeemdame

Het is voor mij niet alleen lastig om om te gaan met de vervelende blikken die toegeworpen worden, alledaagse dingen zoals fietsen, wandelen, traplopen en boodschappen doen, zijn vaak extreem pijnlijk. Ik probeer juist te bewegen om fit te blijven, dit is alleen niet altijd makkelijk. Op dagen wanneer mijn benen aanvoelen alsof ze door een miljoen bijen worden gestoken, probeer ik mezelf uit te dagen tot een activiteit die wellicht de pijn kán verlichten. Soms werkt dit mee, soms werkt dit zwaar tegen.

 

©Lipoedeemdame

©Lipoedeemdame

Afgelopen weekend was ik samen met mijn man op pad, en heb ik mezelf tot een activiteit uitgedaagd, en met succes. We zijn gaan wandelen door het bos, om uit te komen bij het strand en te genieten van het uitzicht. Oh, en ik ben een super steile helling opgeklommen om daar te komen! Ik heb het gedaan, ondanks dat het pijnlijk was. En ik ben van plan om het nog veel vaker te gaan doen, want het uitzicht was het meer dan waard!

 

©Lipoedeemdame

©Lipoedeemdame

 

 

4 gedachten over “Uitdagingen

 1. Diana

  Lieve Leonie,

  Ik vind dat je je ontzettend goed kleed. Je vorm is ietsje anders dan mensen als ideaal gewend zijn misschien. Maar wat is normaal. De een heeft dit de ander dat. Ik persoonlijk vind hele magere mensen niet mooi. Maar ook daar kunnen we niet over oordelen, want je weet niet altijd waardoor iemand dik of dun is.

  Ik lees de pijn door je verhaal heen. Onbegrepen ziekte en het idee dat je het uit zou moeten leggen is zo vervelend.
  Trouwens ontzettend knap van je dat je die steile helling hebt genomen. Sterk!

  Maar jij ziet er prachtig uit! Dat meen ik echt! Je bent een mooie vrouw!
  Laat dit meer en meer tot je doordringen. Net zolang totdat geen enkele blik je meer raakt.

  Liefs
  Diana

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>