Dream or donate: Help mij weer lopen!

Lieve lezers/volgers,

Ik ben op 21 augustus gestart met een dream or donate pagina. Dit omdat mijn Lipoedeem op dit moment zo erg is, dat het medische noodzaak is geworden om te gaan opereren, wil ik niet op mijn vijfentwintigste in een rolstoel belanden.

©Lipoedeemdame

©Lipoedeemdame

Alle donaties zijn super welkom, delen is ook heel erg lief!

Liefs,

Lipoedeemdame.

 

7 gedachten over “Dream or donate: Help mij weer lopen!

 1. Manon

  Net je verhaal op Facebook zitten lezen. Als chronisch zieke met wat maatjes meer leef ik met je mee want ik weet als geen ander hoe het voelt als je ziekte niet erkend wordt en je hierdoor de zorg die je nodig hebt niet kunt krijgen. Doneren kan ik helaas niet maar ik heb wel je verhaal op mijn groep gedeeld dus hoop je op deze manier toch wat te kunnen helpen.

  Reageren
  1. Lipoedeemdame Bericht auteur

   Dankjewel Manon! Je berichtje doet me goed. Op welke groep is het gedeeld? Het is echt heel erg dat wij chronisch zieken in een hoekje worden gestopt en niet worden gehoord. Ik vecht keihard voor bekendheid van Lipoedeem!

   Liefs,

   Leonie

   Reageren
 2. Janet Monsma

  Lieve leonie, via deze wijze wil ik je graag wijzen op de lymfoedeem kliniek in ziekenhuis Nij Smellinghe in drachten. Hier komen ook vaak mensen met lipoedeem. Je kunt meer informatie vinden op google. Expertisecentrum voor lymfovasculaire geneeskunde. Hier worden reductie (liposuctie)behandelingen gedaan. Volgens mij worden die gewoon vergoed.
  Heel veel succes!
  Gr Janet Annema

  Reageren
  1. Lipoedeemdame Bericht auteur

   Hey Janet,

   Dankjewel voor je berichtje!
   Ik ben bekend met Drachten, helaas voeren zij daar geen Liposucties uit bij Lipoedeem, en is Drachten niet haalbaar voor mij!

   Liefs,

   Lipoedeemdame

   Reageren
 3. carolien ermen

  Hoi lipoedeemdame! Ik ben 41 jaar en helaas ook slachtoffer van lipoedeem! Ik herken je verhalen allemaal en ik ben een paar maanden geleden terecht gekomen bij een dermatoloog die idd lipoedeem vaststelde na heel wat jaartjes ploeteren! Ook ik kom in aanmerking voor de liposuctie behandelingen. Mijn vraag is eigenlijk dat ik graag wil weten bij welke dokter jij bent geweest omdat mijn bedrag hetzelfde is als bij jou…..ik vind het ontzettend knap van je dat je op tv laat zien wie je bent en wat het doet met je dagelijks leven!! Complimenten!!

  Reageren
 4. Stinafo

  Hoi Leonie,
  Wij hebben jouw verhaal gezien bij Hart van Nederland en zijn geraakt door je verhaal. Onze stichting zet zich in voor kinderen en jongeren (t/m 25 jaar) met een handicap of chronische ziekte. Misschien kunnen wij jou helpen! Wil je contact met ons opnemen? We zijn tot 16:30 te bereiken op: 0703512784

  Groeten, Vanessa Veenman – Stichting Nationaal Fonds het gehandicapte kind – STINAFO

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>