Update!

update

De laatste 2 weken is er ontzettend veel gebeurd. Ik heb onder andere meegewerkt aan twee televisie programma’s, onder andere Hart van Nederland , en een item in de Week van Powned op NPO3. – Kijk hier mijn Powned item terug!

– Kijk hier Hart van Nederland terug! en laat een reactie achter onder dit bericht of op de Facebook pagina van Lipoedeemdame

– Wondervol heeft een artikel van mij geplaatst, deze vind je hier terug!

– Mijn lieve lotgenoot Elmie heeft een blog over mij geschreven! Deze kun je vinden door hier te klikken! 

– Lipoedeem onder de aandacht besteedde ook aandacht aan mijn uitzending en Dream or Donate, evenals de geweldige pagina Onzichtbaarziek waar ik altijd op veel steun kan rekenen!

– Een interview/artikel van mij op Lindanieuws.nl!

Inmiddels is er ongeveer 2.300 euro gedoneerd! Ik wil via deze weg iedereen die gedoneerd heeft ontzettend bedanken! We zijn er nog lang niet, maar dit is een heel mooi begin, ik ben er zo onwijs blij mee! Blijf alsjeblieft doneren & delen!

Achter de schermen blijf ik keihard werken aan mijn doel om het benodigde bedrag op te halen, en daarbij natuurlijk Lipoedeem op de kaart te zetten! Hoe meer mensen er bekend mee zijn, hoe sneller het herkend zal worden. Iedere Lipoedeemdame heeft recht op de juiste aandacht en behandeling, en hopelijk worden met deze acties ook meer aandacht geschonken aan de noodzaak van operaties bij Lipoedeem, zodat deze beschikbaar worden voor iedere Lipoedeemdame.

Blijf mij volgen via Facebook , hier plaats ik regelmatig updates!

 

Liefs,

Lipoedeemdame

lipoedeemdame-Leonie-768x1024

8 gedachten over “Update!

 1. Leonie

  Hi

  Hier nog een dame ? 33jr oud en al 17jr bekend met lip,-lymfoedeem. Idd van kastje naar muur gestuurd. Overal wordt “het” onder tafels en stoelen geschoven, niemand erkend dit!! Heel frustrerend. Van alles geprobeerd. Uiteindelijk alles naast me neergelegd en mee gestopt met al het mogelijke. Geaccepteerd dat elke dag pijn in de benen normaal is ?. Succes. Mvg leonie

  Reageren
  1. Lipoedeemdame Bericht auteur

   Hey Leonie,

   Ik werk er als Lipoedeemdame keihard aan om meer bekendheid te werven zodat de ziekte niet alleen bij de zorgverzekeraars, maar ook zeker bij de maatschappij wordt herkend en wij dames niet meer worden bestempeld als mensen met een eetprobleem. Pijn is voor geen enkel mens goed, ik hoop dat jij in de toekomst ook geopereerd kunt worden. Ik strijd door!

   Groetjes,

   Lipoedeemdame

   Reageren
 2. Liesbeth Oosterom

  Succes en ik hoop dat je al het benodigde geld bij elkaar krijgt.
  Ik ben 63 en weet pas sinds 5 jaar dat ik lipoedeem heb!!! Lang leve de kennis van o.a. huisartsen. Bij elke zwangerschap en met de overgang (hormoonschommelingen) is het bij mij verergerd. Heb 15 jaar geleden vetcellen in mijn benen (rijbroek) laten verwijderen, zo blij mee. Geen medicus die mij vertelde dat ik lipoedeem had. ik eet teveel en heb obesitas zeiden ze. Maar ik had o.a. wel de bekende rijbroekbenen en andere kenmerken en pijnlijke klachten lipoedeem.

  Reageren
  1. Lipoedeemdame Bericht auteur

   Hoi Liesbeth,

   Dankjewel! Wat heftig ook zeg, dat je er pas op een wat oudere leeftijd achterkwam. Ik hoop dat huisartsen het in de toekomst steeds beter gaan herkennen en de juiste behandeling in gaan zetten voor de dames in de toekomst, want ik hoor deze verhalen zo vaak! Heb zelf natuurlijk het soortgelijke meegemaakt. Erg demotiverend als mensen om je heen je weten te vertellen wat er mis is, maar jij zelf dondersgoed weet dat je er alles aan doet om die dikke benen tevergeefs kwijt te raken! Hoe gaat het nu met je?

   Groetjes,

   Lipoedeemdame

   Reageren
 3. Mark

  Hi Leonie!
  wat een prachtige mooie vrouw ben je!
  Ik bestempelde vrouwen als jij altijd als mijn schoonheids ideaal, brede heupen en flinke billen.
  Noem het oer gevoel, brede heupen is vrouwelijk en vruchtbaar :)
  Nooit geweten dat het zo pijnlijk is en je uiteindelijk in een rolstoel kunt belanden.
  Heel stoer dat je dit doet en succes met de crowd funding!
  groetjes
  M

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>