Vrijheidsbeeld

Lieve allemaal,

Er is al ontzettend goed gedoneerd op mijn Dream or Donate pagina, maar achter de schermen werk ik nog altijd hard aan meer bekendheid voor Lipoedeem te krijgen. Samen met mij denken meer mensen mee. Zo ook mijn tante Arma. Zij bracht onlangs een boek uit, genaamd Vrijheidsbeeld. De opbrengsten van de verkoop van dit boek gaan voor 100% naar mijn operatie potje. Ik wil jullie dan ook vragen om dit mooie boek te bestellen. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven! (alvast voor onder de boom!) Zo steun je niet alleen mijn tante, maar zo komt mijn te behalen doel van 20.000 euro voor de operaties hopelijk sneller dichterbij!

Hieronder een korte beschrijving van het boek:

Arma krijgt al heel jong veel te verwerken. De weinige toekomstplannen die ze zo jong heeft kunnen maken, vallen al in duigen voordat ze de lagere school verlaat. Ze vecht met de gevoelens die haar valse hoop geven, zoals de verlangens om door te leven zonder zich aan te passen aan de veranderde situatie.

De mensen die haar liefhebben, proberen haar te helpen, maar Arma gaat haar eigen gang. Die loopt over een weg die bijna te smal is voor haar rolstoel.

Arma is als klein meisje al gefascineerd door alles wat met de Here Jezus te maken heeft. Dan al belooft ze Hem trouw te blijven. Dat ervaart ze als zegen, nooit als opgelegde plicht.

Ze wil zoekende mensen boeien en uitnodigen om dichterbij Jezus te komen. Vooral om hen de rust te laten ervaren die ze zelf mocht vinden.

Arma wil zich niet in eerste instantie fixeren op alle narigheid en ellende van de wereld, ook en vooral wil ze zich niet toespitsen op de negatieve kanten van haar eigen invalide bestaan.

De tekening op de cover werd gemaakt door een dove man, die ze via een doventolk ontmoette op Facebook.  Deze man liet zich niet kisten door zijn handicap. Arma doet dat ook niet.

‘Dat doen we pas als we onze aardse dood sterven’, zegt Arma.

Het boek is te bestellen via Bol.com klik hier!, en ook via Boekenroute.nl.

Wil je een nog een gesigneerd kaartje van de auteur of een bedankje van mij ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar info@lipoedeemdame.nl met de bestelbevestiging en je adres, dan zorg ik ervoor dat het jouw kant op komt!

 

Ik wil via deze weg mijn tante ontzettend bedanken voor haar hulp en liefde!

Liefs,

 

Lipoedeemdame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>