Stinafo

leonie-overhandiging-cheque-2-11102016Afgelopen dinsdag 11 oktober (op mijn verjaardag!) ging ik langs bij Stinafo. Stinafo ofwel Stichting Nationaal Fonds ‘Het Gehandicapte Kind’ zet zich in voor kinderen en jongeren (tot 25 jaar) met een handicap of chronische ziekte. Stinafo heeft een missie:

Missie: “Omdat geen enkel gehandicapt kind noodzakelijke hulp mag ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen biedt Stinafo als vangnet in zulke gevallen uitkomst.”

Ofwel, stinafo biedt hulp voor kinderen met een handicap als zij geen of onvoldoende hulp krijgen van overheid, zorgverzekeraars of fondsen met speciale doelstellingen.

Om gewoon mee te kunnen doen in onze maatschappij is die hulp voor kinderen met een beperking onmisbaar.

Ze zagen mij op Hart van Nederland en besloten om maar liefst 5000 euro voor mijn operaties te doneren! Wauw! Met deze prachtige donatie heb ik inmiddels genoeg geld bij elkaar voor de eerste 2 operaties, die zeer binnenkort zullen gaan plaatsvinden.

Ik wil Stinafo en in het bijzonder Vanessa Veenman middels deze weg nogmaals ontzettend bedanken!

Meer info over Stinafo vind je door hier te klikken! of via hun Facebook pagina door hier te klikken! 

Mijn pagina op Stinafo vind je door hier te klikken.

Liefs,

Lipoedeemdameleonie-overhandiging-cheque-11102016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>